USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Зеленопіллям вцілілі солдати продовжують бій

11 Липня 2014 15:44
Військовослужбовці під Зеленопіллям Луганської області продовжують вести бій і потребують термінової допомоги.

Про це повідомила дружина офіцера 24 моторизованої бригади (Яворівщина, Львівська область), - інформує УНІАН.

З її слів, близько 14.00 на телефонний зв’язок з нею вийшов її чоловік, який вижив під час обстрілу.

Він розповів, що обстріл почався о 4.40 ранку, що внаслідок нього весь табір військовиків розгромлено, вбито більш як 50 чоловіків, понад 100 поранено. Також згоріла частина військової техніки та боєприпаси.

«На даний час продовжується бій, але вони не мають чим відстрілюватися. Допомоги в них досі немає», - наголосила жінка офіцера.

Також, зі слів свого чоловіка вона розповіла, що колона з пораненими, яку було відправлено з розбитого табору, потрапила під обстріл бойовиків, веде бій, і до неї була направлена вціліла техніка. В той же час частина колони повернулася назад до табору. «Вони дуже потребують підкріпленні і допомоги!», - наголосила дружина офіцера, прохаючи у журналістів донести цю інформацію до керівництва військової операції та держави.

Як повідомлялося, біля Зеленопілля терористи з установок "Град" обстріляли позиції сил Антитерористичної операції. Згідно з неофіційними даними кількість загиблих наших військовослужбовців - близько 30 осіб та більш як 100 поранених. З'явилися перші моторошні фото після обстрілу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Су Показати IP 11 Липня 2014 16:44
Очевидно, що знову с..ки владці будуть довго розкачуватись, та ї.ати всім мізки безпекою "мирного населення", якого до фіга, змушуючи наших військових бути мішенями під обстрілами виродків. Люди, давайте організовувати масові протести, бо переб"ють і перекалічать всіх наших хлопців.
Анонім до Су Показати IP 11 Липня 2014 20:23
коментар було видалено
Lana Показати IP 11 Липня 2014 17:05
Це один вихід! Як вийшло в Києві мирне населення протистояти цим бандюкам! Так потрібно і зараз робити! Потрібно організатора, і я думаю що всі люди підтримають. Невже в бандюків хватить розуму стріляти в мирне населення! Потрібно щось робити. Як тільки буде клич їхати на схід - я за! Тому що серце і душа болить за наших дітей які там кожен день гинуть. Господи обережи наших дітей від цих страшних бандитів.
Анонім до Lana Показати IP 11 Липня 2014 22:19
"Сейчас беженка с Украины рассказывала, что она сама видела, как украинские каратели распяли мальчика на глазах матери, видимо, мать была связана с ополчением. И вчера из Славянска девушка писала, что убили мальчика в Славянске, а видео убийства переслали отцу-ополченцу. Я думала, может, не правда, а теперь вот из первых уст подтверждается, что эти варвары такое творят."
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 19:40
коментар було видалено
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 21:25
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus