USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Луцьком буде музей бджільництва

6 Квітня 2012 09:27
У селі Баїв Луцького району презентували приміщення, в якому в майбутньому планується створити музей бджільництва і села.
Про це повідомляють Відомості.UA.
П’ять років тому Баївська сільська рада віддала в оренду колишній Будинок культури Волинському братству бджолярів «Ройовий стан», аби пасічники створили музей бджолярства. Протягом цього часу бджолярі збирали експонати, зробили ремонт будівлі. Загалом на всі роботи витратили майже 20 тисяч гривень, і це – тільки початок.
На цей час створено багато синтетичних препаратів, призначених для лікування різних хвороб. Але вони мають багато побічних ефектів, тому селяни не хочуть їх вживати. Альтернативою є натуральні засоби, що впродовж багатьох століть застосовуються в народній медицині. Серед них чимало продуктів бджільництва — мед, маточне молоко, прополіс, воскова міль, квітковий пилок, підмор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 6 Квітня 2012 09:36
Клас! Ющенко в гості приїде...
??? до тиць-здиць Показати IP 6 Квітня 2012 14:44
А хто це???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus