USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під Луцьком виявлено велику партію марихуани

2 Червня 2008 19:07

Як повідомили 2 червня «Волинським новинам» у ВЗГ УМВС України у Волинській області, у приватній садибі 37-річного мешканця села Лище, що поблизу Луцька, правоохоронці виявили та вилучили велику партію марихуани.
Працівники відділів карного розшуку та дільничних інспекторів міліції Луцького райвідділу УМВС України у Волинській області в будинку 37-річного мешканця села Лище виявили та вилучили велику кількість висушеної речовини рослинного походження. Як зазначив перший заступник начальника Луцького РВ УМВС, майор міліції Петро Шостуха, власник обійстя заявив, що використовує наркотичні засоби лише для власних потреб.
Крім того, на присадибній ділянці, яка належить цьому ж селянинові, правоохоронці виявили посіви коноплі. Громадянин, у діях якого вбачаються злочини, передбачені двома статтями Кримінального кодексу України, раніше не затримувався. Питання щодо порушення кримінальної справи наразі ще вирішується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus