USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Старий новий рік волинянам подали «Перець по-ковельськи»

13 Січня 2009 12:44

Напередодні Старого нового року на Ковельщині заявило про старт ще одне інтернет-видання, – повідомляють 13 січня «Волинські Новини».

 
Новий веб-ресурс називається «Перець по-ковельськи». У мережі він уже не перший день, але тільки сьогодні з творчим доробком волинських (і не тільки!) гумористів і сатириків можуть ознайомитися всі бажаючі.
 
Слоган сайту – «Говорити правду сміючись!» «Ми й говоримо цю правду і сміючись, і жартуючи, і критикуючи, і навіть бешкетуючи», – стверджують його наповнювачі.
 
«Не всім буде до вподоби те, що ми напишемо, розкажемо й покажемо. На жаль, із гумором і сатирою в Україні такий же дефіцит, як і з мудрістю, чесністю, відповідальністю. Але коли ані розуму, ані честі, ані совісті нашим вождям і вождикам ми додати не можемо, то посміятися над ними, втішити і підбадьорити інших, вселити людям віру у краще майбутнє – цілком у наших силах. Тож у добру путь – путь сміху, жартів і дотепів!», – звертається до користувачів Інтернету і своїх потенційних користувачів «Перець по-ковельськи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 14:37
і шо? нИма тама ніц
Олександр Показати IP 13 Січня 2009 17:08
Аноніму: із сайтами, на жаль, таке буває. З іншого боку, для когось нИма, а хтось може, навпаки, вирішити, що там таки ШОСЬ є, і стати постійним відвідувачем... Щоправда, це буду не я :((
Боєц 2 Олександр Показати IP 13 Січня 2009 23:42
Шо ж так? То ти вже якось визначайся: є ШОСЬ чи нИма. Бо задрало: забагато навколо "трошки вагітних" чоловіків. Читай-підарасів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus