USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під стінами Луцької міськради – пікет. ФОТО

18 Грудня 2008 14:21
Громадське об’єднання «Варта громади» ініціювало пікетування луцької мерії під гаслами відновлення теплопостачання 33-го і 40-го мікрорайонів міста. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Біля входу до Луцької міськради на пікет зібралися понад 110 чоловік, причому абсолютну більшість становила молодь двадцяти років. Мітингарі тримали в руках плакати штибу «Тепло або геть», адресовані градоначальнику. Цікаво, що поміж учасників антиміськрадівського пікетування «затесалися» і противники гендиректора ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександра Кропиви.
Заступник голови «Варти громади» Михайло Бабенчук зачитав перед стінами мерії лист-вимогу, адресований міському голові Богдану Шибі, керманичу Волинської ОДА Миколі Романюку та директору ДКП «Луцьктепло» Рустаму Дячуку. Пікетувальники вимагали негайно відновити повноцінне теплопостачання та гаряче водопостачання на 33-му і 40-му мікрорайонах Луцька. Окрім того, серед вимог – перерахунок платежів за неотримані та отримані не в повному обсязі комунальні послуги.

Щоправда, повноцінно поспілкуватися з учасниками пікету не вдалося. Дехто із них на диктофон поянювали, що вийти на пікет їх спонукала відсутність тепла в домівках. Однак представитися вони відмовилися.

Нагадаємо, що «Луцьктеплоенерго» обмежило подачу теплоносія на 33-й і 40-й мікрорайони, мотивуючи заборгованістю з боку ДКП «Луцьктепло». Однак у міськраді запевняють, що за листопад розрахувалися майже повністю і здійснили передоплату ще й за грудень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
невірюбрехунам Показати IP 18 Грудня 2008 15:21
Не нойте! В Греции полиция убила подростка. Две недели вся страна вздыблена из-за протестов. В Украине за семнадцать лет убили 6 миллионов: холодом, голодом, бандитизмом, коррупцией. В ответ только что смогли устроить дискотеку на Майдане. Опять таки, мы забыли, что не на дискотеках изменяется ход истории, а в организованных действиях граждан. Гражданин – это тот, кто способен осмыслить себя как часть общественного целого и защищать его, как самого себя. Тот, кто этого не осмысливает, остается пушечной массой, которую гоняют с синего майдана на оранжевый, а потом наоборот. А Майдан - не есть форма защиты наших интересов. Скорее, это форма выпуска нашего пара в свисток, который заботливо подсовывают сине-оранжевые "пепсы". Мы можем и должны защититься другими формами протеста. Он может иметь выразиться по-разному – забастовки, блокирование и т.д., в том числе, если этого требуют обстоятельства, с применением насилия.
мешканка 40 кварталу Показати IP 18 Грудня 2008 15:34
Особисто я розумію небажання пересічних людей афішувати себе, а от відповідь міських чиновників схожа на відмовку. А коли ми зможемо помитися в гарячій воді і не труситися від холоду у власній оселі?!
Луцкий хлопец Показати IP 18 Грудня 2008 16:29
Да ребятки. Если так и дальше пойдёт Греция будет казаться дворовой потасовкой. Уважаемые градоначальники я вас очень прошу: Не плюйте на народ, иначе народ плюнет на вас и вы утоните.
купили Показати IP 18 Грудня 2008 22:46
контингент пікетувальників цього вікового діапазону свідчить про те, що "за все заплачено". набрали студентів, а спонсор дав по 40-50 грн чи більше і вперед.. не вірю.
мешканка 40 кварталу Показати IP 19 Грудня 2008 10:56
А я вірю... Студенти так само мерзнуть як і всі інші і не такі лякливі, як годувальники сімей, котрі бояться втратити роботу.
Тиміш Показати IP 19 Грудня 2008 11:24
Проблема з котельнею уже стала в місті легендарною. Але, на жаль, громадськість це практично ніяк не збурило. Може, її ще дустом спробувати, оту громадськість? Народ нагинають, а йому це, видать, подобається! А студенти з прапорами, зрозуміло, копійку заробляють - вони теж жити хочуть. І давно відомо тим, хто цікавиться - ця "Варта громади" має до громади таке приблизно відношення, як фірман Богдан Трохимович до ядерної фізики.
народ Показати IP 19 Грудня 2008 12:41
сколько мы можем терпеть это все.. прекращаем терпеть и все сразу перестаем платить за пустой воздух.....только все вместе!!!!!!!!
До Тимоша Показати IP 19 Грудня 2008 13:23
Саш, а Ти за ідею? Чи все таки копійку заробляєш, чи може квартиру?
Тиміш Показати IP 20 Грудня 2008 11:32
Я -не Саш:) Ти не вгадав!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus