USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під стінами Луцької міськради знову пікет. ФОТО

26 Грудня 2008 12:27
Близько двох сотень підприємців, які торгують на Центральному ринку, розгорнули пікет під стінами луцької мерії. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Депутати Луцької міськради з повторної спроби надали дозвіл КП «АвтоПаркСервіс» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на Центральному (2,4 гектара) та Завокзальному (3,3 гектара). Окрім того, комунальне підприємство повинне провести інвентаризацію на ринках.
 
Як розповіли пікетувальники, вони вимагають продовження договору оренди земельної ділянки на ринку з «Облспоживспілкою».
 
Лідер фракції «НУ» Андрій Козюра запропонував вислухати підприємців, тож делегація мітингарів піднялася до сесійної зали.
 
Міський голова Богдан Шиба запропонував доручити депутатам Олександру Козлюку, Святославу Зелінському, Андрію Козюрі, Олександру Пилиповичу та Сергію Григоренку роз’яснити підприємцям суть прийнятих рішень.
 
Наразі в сесії міськради оголошено перерву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus