USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підготовку до зими волинських інтернатних закладів розглянули в деталях

4 Листопада 2008 11:55

Постійна комісія Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів чи не найбільше обговорювала питання щодо підготовки інтернатних закладів сфери соціального захисту населення Волині до роботи в осінньо-зимовий період. Про це 4 листопада інформує репортер «Волинських Новин».

Для начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації Володимира Кеца виявилось несподіванкою те, що він мав доповідати під час засідання депутатської комісії. За його словами, він дізнався про це лише у день засідання комісії.
Попри це, виступи і обговорення щодо «інтернатного» питання затягнулися приблизно на півтори години. Обговорювалися навіть дрібні питання діяльності в осінньо-зимовий період інтернатних закладів сфери соціального захисту населення області.
Крім Володимира Кеца, виступили директори підпорядкованих його управлінню інтернатів. Пан Кец вважає, що найнагальніші проблеми – у Берестечківському психоневрологічному інтернаті і у Голобському дитячому будинку-інтернаті.
У Берестечку люди «харчуються на руках», оскільки у харчоблоці не завершений ремонт. На цю потребу, за словами директора закладу Світлани Приходько потрібно 2,5 мільйона гривень. У Голобському будинку-інтернаті необхідно очистити поля фільтрації каналізаційних стоків, розширити кількість працюючих з дітьми, що перебувають у інтернаті і, як максимум – добудувати новий корпус.
Загалом у всіх інтернатах сфери соцзахисту існує проблема щодо заміни існуючих вікон на енергозберігаючі, щодо харчування і забезпечення медикаментами, - зазначив Володимир Кец. Крім того, у контексті цього питання обговорювалися питання взаємодії головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи із заступниками голови ОДА, головним управлінням промисловості та розвитку інфраструктури та головним фінансовим управлінням облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus