USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Підірвали автомобіль гауляйтера Чорнобаївки: зрадника поранено

22 Червня 2022 15:40
Автомобіль призначеного російськими військами «глави військово-цивільної адміністрації» Чорнобаївки Юрія Турульова було підірвано.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на кремлівський ресурс РИА Новости.

Пропагандисти стверджують, що на життя Турульова «було вчинено замах».

На шляху руху його автомобіля спрацювала міна спрямованої дії. Російські ЗМІ опублікували відео з місця події, де відзняли ступінь пошкодження транспорту окупанта.

Росіяни стверджують, що Турульов має легкі поранення. Його самого до знімань не залучали.

Турульов до повномасштабного вторгнення РФ працював керівником місцевої автостанції. Після окупації Росією Херсонської області перейшов на бік ворога.
Раніше йому повідомили про підозру в колабораціонізмі. У співпраці з окупантами він переслідував місцевих жителів і незаконно розпоряджався комунальним майном.

Нагадаємо, в Херсонській області ліквідовано нардепа-колаборанта від «Слуги народу» Євгена Ковальова. Він перейшов на бік окупантів та залишився у захопленому Херсоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus