USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Підіймають настрій і бойовий дух: луцьких нацгвардійців розважали відомі коміки

16 Листопада 2022 18:46
Днями творці комічного шоу IMPROV LIVE SHOW Студії «Квартал 95» провели концерт для волинських гвардійців. Військові не лише відпочили від напружених буднів, а й показали прекрасний рівень власного гумору, який зробив цей день.

Про це повідомили у Військовій частині 1141 Національної гвардії України, що у місті Луцьку.

Імпровізаційне шоу IMPROV LIVE SHOW, знане завдяки показу на топ-каналах, у «живому» режимі є неповторним, бо спирається на залучення глядачів із залу, які в діалозі з акторами допомагають наповнити сценки дотепами. Так гумор народжується просто на сцені – стихійно, без режисури і сценарію.

Коміки-стендапери Володимир Шумко, Валентин Міхієнко і Дмитро Сидоров творили шоу разом із гвардійцями, які теж уміють гостро жартувати.

Актор Володимир Шумко, добре відомий також завдяки участі в проєкті «Жіночий квартал», каже, що допомагати захисникам із якісним і творчим відпочинком треба постійно – це і є внесок їхнього шоу в перемогу.
«Від початку повномасштабної війни ми створили благодійний фонд «Ліга життя». Займаємося волонтерством і поміж тим регулярно проводимо концерти для наших захисників, збираємо кошти на потреби армії. Це ініціатива нашої творчої групи. Ми розуміємо, що допомагати захисникам із якісним відпочинком треба щодня. Так ми наближаємо перемогу», – додає Володимир Шумко.

Одним із найактивніших учасників шоу із залу став гвардієць Валентин, який давно мріяв побувати на концерті IMPROV LIVE SHOW.

«Ці хлопці – справді круті в імпровізації, я нічого іншого і не очікував. Багато з нас бачили їхні виступи по телебаченню, але живий концерт, у якому ти сам можеш вийти з ними на сцену, – це унікальні враження. Вони – справжні зірки, при цьому дуже прості і прекрасно спілкуються із залом. Емоції переповнюють, настрій супер, як і бойовий дух», – ділиться враженнями Валентин.

Він теж свого часу пробував себе в ролі стендап-коміка й не полишає планів після війни реалізувати себе ще й у цьому амплуа. А поки що таланти розмовного жанру допомагають Валентинові навчати інших військовослужбовців топографії – він служить на посаді інструктора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus