USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Підозрюваного НАБУ суддю з Луцька відпустили

29 Травня 2018 13:55
Підозрюваного детективами НАБУ в зловживанні впливом суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Олега Ющука відпустили під особисте зобов'язання.

Такий запобіжний захід обрав суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив НАБУ просив суд застосувати до Ющука запобіжний захід у вигляді застави.

Підозрюваний і адвокат виступали проти задоволення клопотання.

Вислухавши обидві сторони, слідчий суддя ухвалив рішення в задоволенні клопотання відмовити. Однак суд вирішив все таки застосувати запобіжний захід до Ющука у вигляді особистого зобов'язання. Так на нього поклали такі обов'язки: прибувати до правоохоронців і суду на вимогу; не відлучатися з Луцька і утримуватися від спілкування зі свідками та іншими фігурантами справи.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ВІДОМО ПРО ЛУЦЬКИХ СУДДІВ, ЯКИХ ПІДОЗРЮЮТЬ В ХАБАРНИЦТВІ

Нагадаємо, 15 березня в ЗМІ з'явилась інформація про те, що на отриманні хабарів безпосередньо в приміщенні Луцького міськрайонного суду затримали двох суддів – Олега Ющука та Андрія Сівчука. Вони буцімто мали отримати гроші за непритягнення до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Травня 2018 14:05
Начальству виднiше
Петр Диброва до АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Травня 2018 16:23
Вдруг местами поменяются, вот и страхуются судьи...
—— Показати IP 29 Травня 2018 14:17
Начебто... це не доказ!!!
скептик Показати IP 29 Травня 2018 15:22
"суд вирішив все таки застосувати запобіжний захід до Ющука у вигляді особистого зобов'язання" ЗОБОВЯЗАВСЯ К*ЗЕЛ КАПУСТУ НЕ ЇСТИ
Митник Показати IP 29 Травня 2018 18:14
Дибільні порядки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus