USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підозрюваному в розсилці бомб у США загрожує 60 років в'язниці

27 Жовтня 2018 09:58
Генеральний прокурор США Джеф Сешнс повідомив, що підозрюваному у відправленні посилок з вибуховими пристроями Цезару Сайоку пред'явлені звинувачення.

За наявними даними, Сайока звинувачують у п'яти злочинах: транспортуванні вибухівки, розсилці вибухівки, погрозах колишнім президентам та іншим особам, у небезпечних міжнародних зв'язках і атаці на діючих і колишніх представників правоохоронних органів, передає CNN.

Як зазначається, за цими звинуваченнями Сайоку загрожує до 58 років в'язниці.
«Ми не потерпимо такого беззаконня, особливо політичного насильства», — передає слова Сешнса Reuters.

Напередодні американські правоохоронці вилучили 13 підозрілих посилок, відправлених низці американських політиків і громадських діячів. Підозрілі посилки також прийшли в офіс CNN і в ресторан актора Роберта Де Ніро.

Незабаром після відправки 12-ої посилки поліції США вдалося затримати підозрюваного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus