USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.75 9.87

Підприємство три роки дурить 400 селян

5 Березня 2012 14:28
Аграрне підприємство у селі Заброди Ратнівського району на Волині взяло в оренду в майже 400 селян земельні паї. Але починаючи з 2009 року підприємство не оплачує орендодавцям коштів за користування їхньою землею.

Про це повідомили в Асоціації захисту прав молоді Волині.

Численні намагання місцевих жителів розривати договір оренди не мали результату. Водночас аграрне підприємство, яке є орендарем, відмовляється сплачувати орендну плату, більше того не хоче повертати мешканцям села їхню землю.

Ця ситуація стала відома через діяльність Центру правової інформації та консультацій Асоціації захисту прав молоді Волині в селі Заброди в рамках проекту «Підвищення рівня правової спроможності жителів сільської місцевості Волинської області» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

На цей час юристи Асоціації готують позовні заяви від ошуканих селян з метою розірвання договорів оренди земельних ділянок в судовому порядку.

Безкоштовну правову допомогу можна також отримати у Центрах правової інформації та консультацій, які здійснюють свою діяльність в селах Маковичі, Дольськ Турійського району, Стара Лішня Іваничівського району, Рачин Горохівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus