USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці-перевізники з Волині розпочнуть акцію протесту

10 Листопада 2019 20:40
Підприємці Володимира-Волинського, які займаються вантажними перевезеннями попереджають про акцію протесту.

Про це пише "ВолодимирМедіа«.

Підприємці заявили про попередження щодо проведення акції протесту проти заниження тарифів на вантажні перевезення, які диктують дві логістичні фірми-посередники: Харківська «ЛАРДІ» та Дніпровська «ДЕЛЛА».

Підприємці пояснюють це тим, що останнім часом вищезгадані фірми, які виступають посередниками між перевізниками та виробниками продукції, власниками товарів, без обґрунтованих пояснень та завчасного попередження знижують тарифи на перевезення, ставлячи перевізників в незручне положення, і завдають їм збитків.

Підприємці-перевізники кажуть, що диктовані тарифи на перевезення не покривають витрат: пальне, амортизації, ремонт, запасні частини та зарплату водіїв.

«З’явилася в державі нездорова конкуренція, котра заганяє вантажних перевізників у глухий кут, тим самим змушуючи їх поступово згортати свій бізнес. А це тисячі осіб, які з часом можуть залишитися без засобів на існування або ж перейти у тінь», – стверджують підприємці.

Перевізники попередили: 11 листопада з 10 години ранку оголошують всеукраїнську акція протесту з метою забезпечення здорової конкуренції на ринку вантажних перевезень та встановлення на рівні держави законодавчо-затверджених тарифів, які даватимуть змогу вільно працювати на ринку вантажних перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
всезнайко Показати IP 10 Листопада 2019 20:56
сосіть лапу машини на металолом
ОЙОЙ Показати IP 10 Листопада 2019 21:00
гнати на *ер
опа Показати IP 10 Листопада 2019 21:53
Чому деякі перевізники можуть працювати, а інші бариги ні?
Влад Показати IP 11 Листопада 2019 01:39
Молодці нарешті може змінеться тариф по вантажних перевезеннях бо задовбало працювати на поляка а хто пише барига то візьми і сам купи машину і поїзди за копійки побачимо як ти будеш кричати барига.
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2019 07:57
До чого тут ларлі і делла?. Це інтернет платформи, де є багато прямих замовників. І з власного досвіду знаю, що останнім часом цими сайтами вже мало хто користується. Багато великих замовників почали проводити тендери, і по тендерах видно, хто виннен в зниженні ціни. Це самі перевізники. Ніхто не заставляє тих дармовозів їздити за дарма. Да й багато на внутрішньому ринку зіграла ситуація з польськими дозволами.
PikkuKettu21 Показати IP 11 Листопада 2019 11:46
продал , закрылся, перекрестился ,,,,, валю со страны, у меня нет в жизненном запасе свободных лет на надежды на улучшения ....
12-34 Показати IP 11 Листопада 2019 12:37
Фінгарантія у 500тис.грн. і більше при видачі ліцензії на транспортно-експедиторську діяльність навіть по Україні позбавить табуретки, яких 40% на ринку, впливати на ціноутворення. Перевізник задумається над коефіцієнтом грн\км при такій фінансовій гарантії. З досвіду, вантажоотримувачі будуть змушені підвищити ставки з-за потреби безперервності поставок. Дармовози були і будуть завжди, це результат фінансово-господарської безграмотності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus