USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємці-спрощенці «поклали» в бюджет Волині 61 мільйон

13 Серпня 2014 09:33
Майже 61 мільйон гривень додали місцевим скарбницям волинські підприємці-спрощенці. Про це інформують у прес-службі Головного управління Міндоходів у Волинській області.

Протягом січня-липня цього року до місцевих бюджетів на Волині надійшло 60,9 мільйона гривень єдиного податку. Це на 12,5 відсотка більше, як торік.

Сума цьогорічних надходжень єдиного податку в області перевищує минулорічні показники на 6,8 мільйона гривень. Таким чином, підприємці–спрощенці Волині демонструють стабільний позитив та належну податкову культуру у сплаті єдиного податку, - запевняють в управлінні.

«Представники бізнесу, які обрали для себе спрощену систему оподаткування сьогодні у своїй переважній більшості відрізняються відповідальністю та податковою дисципліною», - зазначив виконувач обов'язків начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Віталій Чуй.

Як підтвердження, керівник ГУ відомства в області, навів аналітику сплати єдиного податку фізичними та юридичними особами.

Отож, позитивна динаміка у сплаті єдиного податку спостерігається як серед платників - юридичних осіб, так і фізичних осіб-спрощенців. Зокрема, юридичні особи сплатили 11,3 мільйона гривень єдиного податку, або на 1,7 мільйона гривень більше, як торік. Тим часом, фізичні особи–спрощенці - 49,6 мільйона гривень, або додаткових понад 5 мільйонів гривень.

«Тобто, порядність більшості наших підприємців-спрощенців плюс ефективне адміністрування - це ті фактори, які дозволяють нам у складних економічних і політичних умовах забезпечувати певний фінансовий ресурс для виконання зобов’язань органами влади на місцях», - підсумував Віталій Чуй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
102 Показати IP 13 Серпня 2014 10:21
Мабуть, трохи прикрили ОФШОРИ ... та інші тіньові схеми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus