USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Підприємці Центрального ринку можуть безкоштовно переїхати на «Новий» до 1 червня

21 Травня 2020 15:32
Власники тимчасових споруд, що розташовані на вулиці Замковій та перебували на обслуговуванні ТзОВ «МТС- Агросервіс» мають час для добровільного вивезення ( демонтажу) до 10:00 22 травня 2020 року. Разом з тим, термін збору заявок на переїзд з Центрального ринку на Новий продовжили до 1 червня.

Про це повідомляє Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

В разі не виконання вказаних вимог, департамент продовжить примусовий демонтаж вказаних споруд.

Разом з тим, в міській раді повідомили, у зв‘язку з великою кількістю охочих, термін прийняття заяв про добровільне перенесення металевих конструкцій з ринку «Центральний» на ринок «Новий» продовжили до 1 червня.

Нагадаємо, що підприємці можуть звернутися з відповідною заявою до департаменту «Центр надання адміністративних послуг», а працівники департаменту муніципальної варти допоможуть безкоштовно перевезти тимчасові конструкції на нове місце торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus