USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємців просять допомогти з дровами для родин військових

1 Жовтня 2015 15:48
Звернутися до приватних підприємців, які користуються лісовими ресурсами, з проханням допомогти державі забезпечити родини мобілізованих дровами - таку пораду управлінню лісомисливського господарства висловив голова ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради 28 вересня.

Нагадаємо, до 1 жовтня родини бійців АТО, які користуються дровами, мали б забезпечити паливом.

Виконувач обов’язків начальника управління лісомисливського господарства області Олександр Кватирко повідомив, що вже дровами забезпечили 1300 сімей військовослужбовців. До кінця тижня планують доставити дрова усім, хто потребує.

Разом з тим голова ОДА запропонував приватним підприємствам поділитися деревиною, яку можна пустити на дрова.

«Крім державних лісгоспів є приватні підприємства, які отримали лісові ресурси в користування. А також у нас є значна частина лісопереробних структур, які мають можливість працювати на ресурсах лісу. У них є чимало відходів, які можна пустити на дрова. Тому екоінспекції і управлінню екології варто попрацювати над тим, щоб звернутися з проханням до приватних структур надати допомогу держлісгоспам у забезпеченні дровами сімей військових», - порадив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2015 21:24
Селянам дають дрова, а городянам чому нічого? За 7 місяців як батько в АТО ще літом получили одн раз набор продуктів і все - більше нічого! Соцдопомоги разової і то не дочекатись тих нещасних 500 грн. - навіть дитині на сапожки не вистачить. Несправедливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus