USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Які дороги Волині відремонтують у квітні-травні

6 Квітня 2015 12:22
Ремонт яких автодоріг національного та місцевого значення планують завершити найближчим часом, повідомив очільник служби автодоріг області.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 6 квітня.

Начальник служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак повідомив, що протягом квітня-травня завершать ремонтні роботи на дорогах міжнародного та

національного значення (окрім ділянок, що підлягають поточному ремонту).

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, які дороги Волині залатали.

Отож, завершують ямковий ремонт автодороги М19 (об’їзна Луцька, у районі сіл Жидичин та Маяки), у квітні продовжать роботу у Львівському напрямку,

а також дорозі Ковель-Жовква в районі в’їзду в Нововолинськ (планують закінчити ремонт у квітні). Також ремонтуватимуть дорого Устилуг-Луцьк-Рівне, як в напрямку Устилуга, так і Рівного (на ділянці поблизу села Звірів).

Наразі протяжність територіальних доріг в області становить 1100 кілометрів, коштів приблизно вистачає на ямковий ремонт таких доріг. Так, у Володимир-Волинському районі ямковість ліквідована на 59%, у Горохівському – на 22%.

Протяжність доріг місцевого значення, що підлягають ремонту – 199 кілометрів, вартість робіт орієнтовно 65 мільйонів гривень. З обласного бюджету виділили 4 мільйони, ще 12 мільйонів зможе виділити служба автодоріг, проте це покриє лише 28% потреб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus