USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підсумки творчого звіту Волині у Києві підбили врученням подяк та дипломів

7 Травня 2009 16:45
Волинський губернатор Микола Романюк та голова облради Анатолій Грицюк подякували усім, хто був на сцені, за кулісами та спонсорами, за чудовий творчий звіт області, який пройшов 24 квітня на Фестивалі мистецтв України у Києві, – повідомляє 7 травня репортер «Волинських Новин».
 
Як зауважив під час наради за підсумками творчого звіту художніх колектив в області у Національному палаці «Україна» в місті Києві начальник управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Володимир Лисюк, дуже приємним є той факт, що Волинська область виступила першою на завершальному Фестивалю мистецтв, а на її творчому звіті був присутній Президент України Віктор Ющенко зі своєю дружиною Катериною.
 
Також він розповів, що після концерту виступи волинських митців обговорювали заслужені діячі культури України та оцінили його на вищому рівні. Особливо їм сподобалась режисерська знахідка, яка полягає у поєднанні фольклору наших прадідів та сучасних творчих надбань.
 
«Я й до сьогодні перебуваю під враженням від концерту», – розповів про своє захоплення дійством, що відбулося у палаці «Україна», голова Волинської ОДА Микола Романюк. «Шкода тільки, що не всі колективи області виступили. Так би ми звітували ще цілий тиждень», – зауважив він.
 
Голови ОДА та голова облради Анатолій Грицюк подякували усім, хто був на сцені, за кулісами та спонсорами, за чудовий творчий звіт та вручили подяки і дипломи Волинської облдержадміністрації та обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus