USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підвищення тарифів для населення: Луцькрада звернеться до Президента

13 Січня 2021 08:15
У Луцьку 14 січня відбудеться позачергове засідання міської ради щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй сторінці у фейсбуці.

«В четвер на 10:00 скликаю позачергове засідання Луцької міської ради для розгляду та голосування проекту рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та НКРЕП щодо недопущення підвищення тарифів для населення», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, українці масово виходять на протести через підвищення комунальних тарифів. Наприклад, жителі Полтави, Кривого Рогу, Харкова та Миколаєва перекрили дороги та вийшли з плакатами до місцевих адміністрацій через це.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Отакої Показати IP 13 Січня 2021 08:56
Яке відношення має президент до тарифів-ніякого.То скільки можна товкти воду в ступі.А тарифи в Луцьку на теплову енергію встановлюють органи місцевого самоврядування(ЛТ не є ліцензіатом НКРЄКП) і він найвищий в Україні,поясніть?
Василь до Отакої Показати IP 13 Січня 2021 10:14
Цілком слушне зауваження.Ні робоча група з питань теплопостачання,ні депутатська комісія ЖКГ не розглядала ці питання.Температурні графіки і теплові навантаження на будинки взяті зі стелі.Отже,тарифи,які затверджує орган місцевого самоуправління(а не президент) є некоректними.
Ігор луцький до Василь Показати IP 13 Січня 2021 10:41
Луцьктепло кочегарить по повній,бо продаж гігакалорій,це є їхній заробіток.При такій температурі,яка була в грудні,власники квартир з автономкою заплатять за опалення в 1,5-2 рази менше.Для того,щоб люди масово не відмовлялись від централізованого опалення,на державному рівні монополісти ввели заборону на відрізку.
Василь Показати IP 13 Січня 2021 09:53
Я хлопець, і я люблю Пана Зеленського за його голос!
Валерій до Василя Показати IP 13 Січня 2021 10:41
Якщо легко сказати ти просто й*лоп.......Почухай свій голодний живіт під час чергового відосіка президента можливо тобі і ситніше стане....
Василь Показати IP 13 Січня 2021 11:30
Температурні графіки подачі теплоносія на будинки вказані в 95град,а по факту не більше 80град(крім завокзального району-там 90-93 на будинки).Теплове навантаження на будинки завищене в 1,8-2 рази.Звідки вздуті тарифи на тепло.Втрати в мережі(по словах директора Луцьктепла) сягають 20%-а по факту ніхто не знає.Адже навіть не всі котельні обладнані лічильниками(тільки газовими).Будинки не збалансовані,витрачають прибл. на 30% більше тепла,ніж потрібно.Циркуляція в будинках завокзального району на межі аварії-перепад тиску не більше 0,2атм проти 1,5 проектного(а згідно ДБН-2атм).Встановлення залежних ІТП привело до різкого збільшення тиску в обратці-і заглушили сусідні будинки.Безлад!!!!.
Козак Показати IP 13 Січня 2021 12:41
Пишіть листа турецькому султану чи руському царю, то толку більше буде.
Отакої Показати IP 13 Січня 2021 16:14
Пане,Василь,кому Ви пояснюєте???Повністю з Вами погоджуюсь,але...тільки людям,які це розуміють,все інше,просто...Луцьктепло практично банкрут і ми знаємо хто підбере цей "клондайк".Бажаю успіхів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus