USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після 10 червня власникам біометричних паспортів не видаватимуть візи

30 Травня 2017 15:54
У зв’язку з впровадженням від 11 червня положень, що скасовують обов’язок мати візу шенген для громадян України, які отримали біометричні паспорти, дещо зміниться процедура реєстрації документів на візу.

Про це повідомляють на офіційному сайті Генконсульства Республіки Польщі в Луцьку.

«З 31 травня Пункти Прийому візових Анкет та польські консульські установи в Україні не будуть приймати візові анкети на візи Шенген на підставі біометричних паспортів у випадку, якщо термін дії візи починається після 10 червня», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Європарламент ухвалив рішення про приєднання України до безвізового режиму ще 6 квітня, а Рада міністрів Євросоюзу, своєю чергою, затвердила безвіз для України 11 травня. У середу, 17 травня, в Європарламенті пройшла церемонія підписання законодавчого акту, який запроваджує безвізовий режим для українців. Передбачено, що безвіз набуде чинності з 11 червня.

Офіційний журнал Європейського союзу 22 травня оприлюднив рішення про скасування візових вимог для громадян України. Із цієї нагоди журналісти ІА Волинські Новини розпитало лучан, як вони оцінюють перспективи запровадження безвізового режиму для України і чи знають, що потрібно, аби без проблем перетнути кордон при "безвізі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus