USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після допиту в СБУ – до лікарні. Про побиття лучанина в сюжеті ТСН

9 Серпня 2017 08:47
Травматичний допит лучанина Романа Демидюка набуває всеукраїнського розголосу.

Так, мешканця Луцька Романа Демидюка так допитали працівники СБУ, що йому довелося викликати швидку. Після побиття під час допиту працівниками СБУ чоловік потрапив до лікарні.

Про інцидент, який трапився вчора у Луцьку, йдеться у сюжеті ТСН ранок.



Як повідомлялося, зі слів адвоката затриманого Олександра Лавренчука, до Романа застосували недозволені прийоми для отримання інформації, якою він не володіє. Після такого допиту його підзахисному довелося викликати швидку допомогу. Незважаючи на погане самопочуття чоловіка, скарги на біль, кров з носа і постійну блювоту, працівники СБУ більше години не давали можливості транспортувати його до лікарні для рентгенологічного обстеження.

Відпустити чоловіка до лікарні правоохоронці погодилися лише після півночі. У Луцькій міській клінічній лікарні у нього зафіксували забій, підшкірні гематоми спинки носа, лівої вушної раковини, грудиної клітки, правого стегна, правого колінного суглобу та садно цього ж суглобу.

Зазначимо, затримання Романа, до слова, водія таксі, з якого зробили ледь не шпигуна, пов'язують із затриманням голови постійної поліцейської комісії Волині й керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара, яке відбулося на підставі «липової» кримінальної справи, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

До слова, як повідомлялося, напередодні виборів в Адміністрації Президента вирішили перестрахуватися та зробити губернатором Волині екс-силовика.

Вибір впав на колишньго керівника СБУ часів Януковича Володимира Мельниковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12345 Показати IP 9 Серпня 2017 09:44
Проходили вже таке і не раз. Але ж то було за тієї злочинної влади ...
Вася до 12345 Показати IP 9 Серпня 2017 10:04
Ця влада не менш злочинна!
12345 до Вася Показати IP 9 Серпня 2017 10:31
Все пізнається в порівнянні. Те що робив януковощ і К, такого зараз ніхто близько не робить, але місцями певні тодішні методи і заготовки проскакують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus