USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після контрабандного скандалу звільнили посла України у Словаччині

3 Червня 2016 11:59
Посла України у Словаччині Олега Гаваші після контрабандного скандалу звільнили, - інформує канал 24.

Звільнити Гаваші Олега з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України у Словацькій Республіці, - йдеться у відповідному указі на офіційному сайті глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОЦІЛУНКИ ЯНУКОВИЧА І КРИШУВАННЯ КОНТРАБАНДИ: ІСТОРІЯ ОДНОГО ПОСЛА УКРАЇНИ

Нагадаємо, 23 травня стало відомо, що із Закарпатті під виглядом дипломатичного вантажу посольства України чоловік намагався вивезти в Словаччину майже 60 тисяч пачок цигарок.

24 травня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оприлюднив листа Посольства України в Словаччині, на підставі якого намагалися вивезти сигаретну контрабанду.

У ньому йдеться про те, що чоловіком, який намагався вивезти контрабанду, був Сергій Ліщишин — чоловік першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus