USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Головний лікар «швидкої» Волині написав заяву на звільнення

28 Листопада 2017 17:43
Головний лікар КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Олег Куц написав заяву на звільнення за згодою сторін

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волиньради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, повідомляють на сайті Волиньради.

Нагадаємо, днями стало відомо про скандал у який Олега Куца втягнули представники фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» - вони подарували комунальному закладу поламаний бус, а натомість сучасну «швидку» КЗ презентували селянам як подарунок фонду.

Заступник керуючого-начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук запропонувала комісії визначитися стосовно кандидатури, яка виконуватиме обов'язки керівника закладу з 8 грудня цього року. Пізніше головного лікаря також оберуть на конкурсі.

Секретар комісії Олег Бегаль припустив, що на керівника обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було вчинено політичний тиск. Він також говорив про те, що Олег Куц приклав чимало зусиль для розвитку екстреної медицини на Волині, тому наш обласний заклад працює краще, ніж аналогічні в інших областях. Тим часом, начальник управління охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк заявив, що йому нічого не відомо про мотивації звільнення пана Куца.

Депутати Володимир Кучер та Людмила Тимощук зауважили, що заява на звільнення – це особисте рішення пана Куца, на яке комісія не може мати впливу.

"Не знаю, про який політичний тиск веде мову пан Бегаль... Ми всі спостерігаємо сьогодні як виконавча влада здійснює тиск на місцеве самоврядування, а правоохоронні органи - на бізнес. Обласна рада сприяла панові Куцу в роботі. Зокрема, ми вирішували питання про виділення приміщення, бюджетні асигнування на бензин та ремонт автомобілів. Можливо, недобропорядні люди й втягували Олега Куца в політику. Лікар має займатися лікуванням людей", - зауважив радник голови облради Вячеслав Рубльов.

Порадившись, члени комісії рекомендували звільнити Олега Куца з посади, а виконувати обов'язки головного лікаря закладу - доручити заступнику з медичної частини Валентині Ревусі.

Під час засідання комісії йшлося про звільнення з посад головних лікарів іще трьох медзакладів області.

Так, рекомендовано звільнити Сергія Ляшенка з посади генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання у зв'язку з тим, що в нього завершується контракт 29 листопада. Нагадаємо, 4 листопада обласна рада оголосила конкурс на цю посаду, прийом заявок на який триватиме до 4 грудня.

Сергій Ляшенко був призначений генеральним директором в минулому році. про його роботу досить схвально відгукнулися депутати Вячеслав Рубльов та Олег Бегаль.

Наразі, Сергій Ляшенко, згідно з рекомендацією профільної комісії, виконуватиме обов'язки керівника закладу до завершення конкурсних процедур.

Комісія прийняла рішення ще з двох кадрових питань. До завершення конкурсних процедур рекомендовано покласти виконання обов'язків генерального директора обласного територіального медичного протитуберкульозного об'єднання на заступника з медичної частини Сергія Міщука. Нинішього гендиректора закладу Юрія Валецького рекомендовано звільнити з посади у зв'язку із завершенням терміну дії контракту.

З посади головного лікаря Волинського обласного центру здоров'я рекомендовано звільнити Сергія Новосада. До завершення конкурсу на цю посаду рекомендовано призначити його т.в.о. головного лікаря цього ж закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
НА КОЛІНА!!! Показати IP 28 Листопада 2017 20:34
Стьопа: одне у тебе спасіння - стань на коліна перед головним лікарем "швидкої" області, у якого ти віджав реамобіль, та перед обкраденою тобою сім'єю Єремеєва, який у тобі непростимо дуже помилився і поверни їм вкрадене. Не забудь (якщо ще залишився грам совісті, привселюдно, перед телекамерами, якими знімав "Чорну вдову") попросити пробачення. Інакше гріхи, як пацюки, тебе загризуть. У тебе немає жодної людської перспективи!..
ура Показати IP 28 Листопада 2017 21:26
Палиця молодець! Куца давно пора було звільнити!і всіх його поплічникив на 4 поверсі !!! хай тепер ще перевірку направлять як використовувались бюджетні кошти.хто по скільки премій получали,чому бригади закривались (економія собі в карман) і закриваються надалі!!! людей вже нізащо не рахували! Палиці ще раз Респект
буря до ура Показати IP 30 Листопада 2017 20:10
біда в тому що 17 водіїв не хватає, а лікарі противляться самі не хочуть їздити без водіїв
гоша Показати IP 28 Листопада 2017 21:33
загрався олег в царя
Петро Показати IP 28 Листопада 2017 22:13
О.С.Куц,золота людина i керiвник!
співробітник до Петро Показати IP 28 Листопада 2017 23:41
о.с.куц-злодій вищого гатунку
Лучанка до Петро Показати IP 29 Листопада 2017 03:12
Така золота людина що люди з швидкої втікають як щурі з корабля що тоне. Фельшери, водії, скоро працювати буде нікому.
Фельдшер до Лучанка Показати IP 29 Листопада 2017 23:25
Дайте тим людям достойну зарплату і завтра буде черга на роботу. А справжні фахівці втікають за кордон бо там ставка не 2900 гр.
люди з швидкої до Лучанка Показати IP 30 Листопада 2017 20:06
так тікають із-за малої зарплати а відповідальність велика, хто із вас за 2350 буде цілий місяць пахати
eee Показати IP 29 Листопада 2017 00:15
хай машини не закривають в луцьку
йомайо до eee Показати IP 30 Листопада 2017 20:16
машини не закривають, просто нема воділ, бляха находять більші гроші і йдуть, а тут ще і пяних совати треба які бодаються і плюються . Приходьте всіх берем аби категорії були
без 1мен1 до йомайо Показати IP 1 Грудня 2017 13:37
Не закривають щом1сяця одну? Знайшли в1дмазку - нема вод11в! Вс1 попередн1 роки теж не було вод11в!? Як1 навантаження на бригади!!! А про ваш стиль роботи, механ1ки, вод11 одн1 другим передають! Хто нормальний в цей дурдом прийде?!
XXL Показати IP 29 Листопада 2017 02:29
Бруднi полiтичнi iгри
Волинянин Показати IP 30 Листопада 2017 13:20
Щоб поповнити бюджет Волині необхідно детально перевірити використання коштів Куцом О.С. Вкрадена не одна сотня тисяч. Повернути гроші справа оорганів!!!
Саша Показати IP 3 Грудня 2017 06:06
Чому досі швидкі їздять на літній старій гумі? Яка це безпека персоналу на спецтранспорті?
Гена до Саша Показати IP 8 Грудня 2017 09:59
а водій з гаража хай не виїзжає і все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus