USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Після візиту контролерки «Волиньгазу» з’явилась заборгованість у 10 тисяч. Чи приписали волинянці вигадані борги?

9 Серпня 2023 08:11
Волинянка бідкається, що після візиту контролерки «Волиньгазу» у неї з'явилося боргів на десять тисяч гривень.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Олена Павлушенко переконана, що контролерка «Волиньгазу» свого часу втрутилася в показники її лічильника, і жінка досі не може позбутися проблем. Жінка кілька років тому встановила новий лічильник.

«Контролер «Волиньгазу» міста Володимира Галина Бугай прийшла пломбувати лічильник. Я виявила довіру і залишила її одну біля лічильника. Після того, як вона пішла, я помітила, що показники лічильника суттєво збільшилися. Бо лічильник був нульовий», – розповідає Олена Павлушенко.
Жінка каже, що одразу сфотографувала показники. А через деякий час прийшла платіжка на п’ять тисяч гривень. Мовляв, вона так накочегарила в теплий період.

«У літній період за один місяць на 1000 кубів. Тисяча кубів плюс доставка – це десять тисяч гривень. Я ніколи стільки газу не використовувала», – переконує волинянка.

Жінка звернулась у прокуратуру. Там, каже, перенаправили в поліцію. Вже п’ятий місяць відкрите кримінальне провадження щодо ймовірного втручання в роботу лічильника, але віз і нині там. Тим часом контролерка, розказує пані Олена, вийшла на пенсію і нині вже десь за кордоном.

Жінка показує, що регулярно фотографувала лічильник. Пригадує, як змінився постачальник газу, і каже, що при переході до НАК «Нафтогаз» вона розрахувалася відповідно до поточного показника лічильника. А вже через чотири місяці її знову ошелешили.

«Мені приходить з «Нафтогазу», з нової фірми, заборгованість на 4,5 тисячі. Приходжу розбиратися знову. Прозвучала така фраза: «Яка різниця, куди платити: чи в «Нафтогаз», чи нам, тобі все одно прийдеться заплатити». Нафтогаз бере за горло: «У вас є заборгованість». В результаті я заплатила і «Нафтогазу», і «Волиньгазу», тобто два рази за одні і ті самі показники», – кажеОлена Павлушенко.

Волинянка скаржилася аж у Київ. «Я звернулася в національну комісію, де фірмам «Волиньгаз», «Волиньгаззбут» рекомендували перерахувати, зробити звірку з моїми показниками. Що робить «Волиньгаз»? «Волиньгаз» присилає мені на підпис ті самі фальшиві показники з лічильника. З чим ви проводите звірку? З зорями, з місяцем? Я вам надіслала фотографії за два роки».

У клієнтському сервісі «Волиньгазу» жінці кажуть, що вона, мовляв, неправильним способом давала показники. Мовляв, Олена Миколаївна надсилала фото показників контролеру, а треба було на офіційний номер клієнтського сервісу.

«У вас є фотопідтвердження, але в системі того показника не було, тому вам виставили рахунок на те, що є в системі. Ми тут консультуємо людей, даючи поради, як подавати показники. Контролери мені не підпорядковуються, і я не можу сказати, чому так вийшло», – говорить начальниця регіонального управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Ольга Тимощук.

Волинянка закликала усіх не залишати працівників зі своїми лічильниками, бо потім будуть великі проблеми. Опускати руки жінка не збирається – а планує йти до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правда Показати IP 9 Серпня 2023 08:33
Волиньгаз ще ті ша....але щось тут не сходиться.Новий лічильник,опломбування,показник-нуль і що вона не бачила і як подавала покази.Немає логіки.
Пересічнийзволиньгаз Показати IP 9 Серпня 2023 10:07
Треба до суду. Тоді вони признають помилку, але запропонують виставлену суму заплатити в рахунок майбутніх платежів поки "доженеться" показник лічильника. У абонента є залізний аргумент: опломбований лічильник з показником. Нехай адвокат законним чином донесе це до суду.
лучани Показати IP 9 Серпня 2023 10:41
Баба не подавала покахники у Волиньгаз, а потім одним махом вийшло тисячу кубів,звідти і сума. Повинна оплатити
Пересічнийзволиньгаз Показати IP 9 Серпня 2023 11:00
"Волиньгаз" уже не компанія Фірташа, але всі характерні замашки залишились. Мене в свій час надули на 120 м.куб. газу під час повірки лічильника. Не платіть наперед (вказавши більші показники), особливо перед повіркою лічильника. Заактують по факту і ту-ту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus