USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині боргують за газ мільйони

31 Липня 2014 16:42
35 мільйонів гривень за природний газ боргують волиняни. Про це інформують у прес-службі «Волиньгазу».

На Волині у першому півріччі цього року погіршився рівень оплати за спожитий газ, порівняно з аналогічним періодом 2013 року. Борг населення сягає майже 35 мільйонів гривень.

Така тенденція пов’язана із зростанням цін на газ з 1 травня, попри те що, обсяг споживання природного газу по області скоротився (у порівнянні з першою пловиною 2013). Нині найкраще розраховуються мешканці Луцька, Луцького і Горохівського районів.

«У звязку зі складною ситуацією в країні рекомендуємо споживачам не накопичувати боргів напередодні опалювального сезону. Адже з першими морозами обсяги споживання знову зростуть і пізніше буде ще важче розрахуватися за енергоносії», - радить заступник голови правління ПАТ «Волиньгаз» з постачання та обліку газу Андрій Карпомиз.

Аби уникнути відключення газопостачання за борги, ПАТ «Волиньгаз» пропонує споживачам укласти договір реструктуризації.

«Ми завжди йдемо на зустріч нашим споживачам і в разі необхідності можна сплачувати старі борги частинами протягом обумовленого періоду», - пояснює Андрій Карпомиз.

Організації, які фінасуються з обласного і місцевого бюджетів, розраховуються за газ стабільно. Проблеми виникають в установ, які перебувають на утриманні держбюдету. Їхня заборгаваність на перше півряччя 2014 року становить 370 тисяч гривень. З них 150 тисяч боргує Горохівський коледж ЛНАУ.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
. Показати IP 31 Липня 2014 17:16
Оголосіть,будь ласка,порайонно
Всезнайко Показати IP 31 Липня 2014 17:53
Найбільше заборгували бідняки з Царських сіл...
... Показати IP 31 Липня 2014 20:08
а для чого взагалі платити - взимку газ закінчиться і нафтогаз збанкрутує))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus