USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани скаржаться на здоров’я через сусідство з телекомунікаційною вежею

3 Лютого 2016 10:39
Біля будинків лучан на вулиці Гущанській оператори стільникового зв’язку встановили базову станцію, висота якої понад 100 метрів. Мешканці близьких до неї будинків почали нарікати на здоров’я.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.

Як розповів депутат Юрій Безпятко, з відповідною скаргою до нього звернулися лучани.

«До мене звернулися мешканці вулиці Гущанська. Люди розповідають, що біля їхніх будинків встановили телекомунікаційну вежу. Після цього, розповідають мешканці, відчули непоодинокі випадки із погіршенням здоров’я. Тому я оголошую свій депутатський запит, аби відповідні служби провели перевірки», - озвучив депутат.

Окрім того, наголосив, що висота вежі – 150 метрів, коли сильний вітер, то вона хитається. Це також турбує лучан, зокрема містяни переживають, аби вона не впала на їхні помешкання.

За те, щоб провести перевірки, чи шкодить вежа здоров’ю людей – проголосували більшість з присутніх у залі.

Зауважимо, як відзначають науковці, що найбільше піддаються шкідливому впливу електромагнітного випромінювання чотири системи організму:

1. Центральна нервова система (Спостерігається погіршення пам’яті, уваги, порушення сну, можливе виникнення нейроциркуляторної дистонії)

2. Імунітет (Відбувається пригнічення імуногенезу, що призводить до погіршення стійкості організму до різних інфекцій)

3. Ендокринна система (Збільшується вміст адреналіну в крові, що спричиняє підвищений тиск та хронічне перебування організму в стані стресу)

4. Статева система (Спостерігається пригнічення сперматогенезу, підвищення числа вроджених вад розвитку й каліцтв. Яєчники більш чутливі до впливу електромагнітного випромінювання).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2016 12:52
Що той метал. Уявіть, що буде з мешканцями, коли її запустять)))))))))))))
1111 Показати IP 3 Лютого 2016 12:58
і на гпз на першому гуртожитку по дружби народів 2 теж є таке "чудовисько" і коли вже їх знасуть нарешті?
полішук до лучанина Показати IP 3 Лютого 2016 19:47
ще не підключили а вже хворі на імпотенцію! а від чого легше відмовитись? від стільникового телефона чи від самогонки?-шкодить здоров"ю виявляеться як перше так і друге а ще е мікрохвильові печі? можливо в Луцьку про це і не відомо!!!
волинянин Показати IP 6 Лютого 2016 11:46
а ще варто відмовитись від телевізіі і комп"ютерів !!! і взагалі краще жити на хуторі і на далекому))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus