USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський центр науково-технічної творчості хоче позбутися телекомунікаційної вежі

31 Березня 2016 15:33
Мобільний оператор, встановлюючи телекомунікаційну вежу, пошкодив дах Волинського центру науково-технічної творчості, що у Луцьку. Більше того, коли хотіли встановити вежу нового зразка, то не надали необхідних документів щодо її безпеки для оточуючих. Як наслідок, з мобільним оператором хочуть розірвати контракт.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму сьогодні, 31-го березня, в овальній залі облради.

Зауважимо, що телекомунікаційна вежа стала каменем спотикання для продовження контракту з директором навчального закладу на довготривалий термін.

«У нашого закладу був договір на оренду з мобільним оператором МТС. Коли вони встановлювали вежу, то показали всі необхідні дозволи та довідки, зокрема від санепідемстанції що не несе загрози для здоров’я дітей. Втім, з нового року вони хотіли замінити вежу на іншу, але необхідних документів не дали, тому я вирішив взагалі з ними розірвати контракт», - наголосив директор Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Ігор Стельмащук.
Із цього приводу член комісії Віталій Кварцяний побажав пану Ігорю якнайшвидше позбутися проблеми.

«Колись на стадіоні «Авангард» були телекомунікаційні вежі, то ми ледь їх позбулися, бо встановити їх просто, а от позбутися – це складний та довгий процес», - наголосив член комісії.

Учасники засідання наголосили, що Центр науково-технічної творчості учнівської молоді успішно функціонує на Волині, тому роботою директора задоволені, втім, через конфлікт навколо вежі, Стельмащуку продовжили контракт лише на рік. А коли вежу приберуть з даху, то депутати знову зберуться, аби продовжити йому контракт на 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus