USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Після виборів в облраду Волині прийде 50% нових людей

4 Червня 2015 15:00
Голова обласної ради вважає, що після виборів рада запрацює принципово по-новому. З його слів, чимало сьогоднішніх обранців громади не бачать себе у політиці, тому склад оновиться більше як на 50%.

Про це йшлося під час брифінгу голови обласної ради Валентина Вітера щодо сесії обласної ради сьогодні, 4-го червня.

Зі слів очільника Волинської облради, її склад після виборів має якісно змінитися.

«Я думаю, що склад обов’язково зміниться. Більше депутатів буде від громадських організацій, більше буде представлено тих людей, які воювали на сході, які гостріше відчувають проблеми не зі слів, а на «власній шкірі». Збільшиться і кількість партій. Якісний склад зміниться точно і буде в обласній раді понад 50% нових людей. Прийде багато тих, хто ніколи не був у політиці. Ми сьогодні бачимо по роботі ради, що багато є таких депутатів, хто взагалі не ходить на сесії і не вбачає далі себе у цій роботі», - вважає Валентин Вітер.

Він додає, що особисто сам планує продовжити політичну кар’єру та буде брати участь виборах восени.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що місцеві вибори, які мають відбутися восени, остаточно перезавантажать владу в Україні. Втім, вважають політики, ті, хто втрачає рейтинги, готуються, аби зірвати вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 4 Червня 2015 15:06
Нострадамус, шо лі? Він має магічний шар чи до ворожки ходить? Україна ще не знає по якій виборчій системі буде прохожити це дійство, а цей пан вже дає відсоток нових людей.
психолог Показати IP 4 Червня 2015 17:46
Голодних, без машин і маєтків на Світязі. Молоде покоління нагле та тупе ми вже бачемо їхню хватку. Старі повинні звітуватися що зробили перед виборцями, а не мовчки як свині по норах розбігтися.
Хмара Показати IP 4 Червня 2015 21:21
І Вітра там ніхто небачить.........,,,.,...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus