USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Після звільнення Зміїного відновлено судноплавство каналом «Дунай-Чорне море»

10 Липня 2022 09:26
Після звільнення українськими військовими острова Зміїний на Одещині від окупантів відновлено судноплавство каналом «Дунай-Чорне море».

Про це повідомили в Адміністрації морських портів України.

«Враховуючи звільнення від російських військ острова Зміїний та скупчення великої кількості суден в очікуванні проходження каналом Суліна, можливо використання каналу гирла Бистре суднового ходу р. Дунай-Чорне море для заходу/виходу суден, що перевозять агропродукцію», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Підводна спецоперація: ЗСУ розповіли, як встановили український прапор на острові Зміїному

Нагадаємо, 30 червня в оперативному командуванні «Південь» повідомили, що після чергових потужних ударів російські окупанти втекли з острова. Після втечі загарбників наші воїни встановили на острові український прапор. 1 липня росіяни нанесли авіаудар фосфорними бомбами по острову Зміїний. Згодом міністерство оборони рф заявило про нібито загибель українських воїнів, які виконували зачистку та встановлювали прапори України на острові Зміїний. У Генштабі цю інформацію спростували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus