USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Післягаражний синдром» або вирішення проблеми в стилі луцьких муніципалів

9 Березня 2017 13:25
Депутат Луцької міської ради проінспектував роботу муніципалів, які так активно демонтували гаражі у місті. Роботи щодо знесення металевих конструкцій зроблені, але що лишилося після цього і хто має відповідати за залишене сміття?

Про це обранець громади Борис Смаль описав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Це наше місто, вулиця Соборності, 21а, поблизу дитячого садка №31. На цьому місці були незаконно встановлені гаражі. Вони були матеріальною цінністю. Їх можна було продати хоча б по ціні металобрухту. Тому місцеві муніципали, як істинні борці за законність та благоустрій, боролися, боролися і перемогли. Гаражі демонтували… Ще минулого року…

Залишилися бетонний фундамент та сміття. Це не представляє матеріальної цінності. Не можна продати. Тому прибирати ніхто не хоче», - пише Борис Смаль.

На запитання про те, що із цим сміттям робити, дав відповідь старший інспектор департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради.

«Припис завідувачу дитсадка. Бо це вона виявляється «особа, яка створила причини та умови, які можуть спричинити порушення благоустрою». І наказ: прибрати за два дні… Дешево і сердито!» - йдеться у дописі депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ МУНІЦИПАЛИ ЗНОСЯТЬ ГАРАЖІ НА ТЕРИТОРІЇ ОСББ

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що мешканці будинків № 55 по проспекту Відродження та №1 по проспекту Соборності просять комунальників прибрати територію, де свого часу стояли демонтовані гаражі.

Зауважимо, те, що у дворах після демонтажу гаражів у Луцьку залишається чимало сміття, лучани скаржилися неодноразово у різних мікрорайонах міста. До слова, відповідно до рішень міськвиконкому про демонтаж гаражів, відновлення благоустрою території після знесення має забезпечити департамент ЖКГ.

Наразі депутати пропонують скасувати декілька рішень виконкому, які стосуються демонтажу незаконних гаражів. Власники цих конструкцій прагнуть їх узаконити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
11 Показати IP 9 Березня 2017 13:53
Навіщо муніципалам те що не вартує нічого . Гараж вони продадуть зроблять гроші . А з сміттям що будуть робити ?до того машину найми ,соляра дорога ,людей щоб погрузили заплати . Сиротинська цього робити не буде . Не вигідно так що хай там буде до кращих часів . Благоустрій це там де гроші .
Діма Показати IP 9 Березня 2017 14:00
Муніципалів цікавить тільки те що можна продати і грошенят підзаробити . Щоб начальнику сиротинській в Європу поїхати відпочити .
А до Діма Показати IP 9 Березня 2017 14:31
А що, ця сироск*тинська після всіх кардибалетів ще на посаді? Герої не тонуть?
Наталія Показати IP 9 Березня 2017 14:09
За які кошти Юля буде за кордон їздити ?,якщо буде витрачати кошти на прибирання території міста Луцька .
саша Показати IP 9 Березня 2017 14:29
Молодець Борис! хороший депутат і небайдужий громадянин.
Стас Показати IP 9 Березня 2017 14:43
Приписа дати . А там хай негри прибирають . Головне те що цінне забрати .
Всезнайко Показати IP 9 Березня 2017 14:57
На варшавці,північці продаж алкоголю італійського сиротинська кришує . Гаражі забирає . Можна жити .
Алі до Всезнайко Показати IP 10 Березня 2017 15:29
На варшавці в кожному магазині .і в сірі машини продається . Гроші взяли дай пішли . Ось робота муніципалів збирати дань . Побори в гривнях
Луцьк Показати IP 9 Березня 2017 15:27
Так, усім мішали гаражі тому що вони ганьбили культурне туристичне місто, а коли накалякали наказик зібрали 2-3 бабусі які завжди чимось незадоволені о ва місто перетворилося на вириті ями де куди просто із землі , деякі навіть обмуровані і так зручно весняне, осіннє сміття зносити є куди і ТЕПЕР ТУРИСТАМ Є ЩО ПОКАЗАТИ і міська рада виконала НАКАЗ!!!!!! можна знову йти на вибори молодці
123 Показати IP 9 Березня 2017 15:35
Нашому народові ніколи не вгодиш, гаражі стояли місця мало, гаражі забрали то прибиріть муніципали, нехай прибираю ті чиї гаражі стояли,коли ви перестанете жалітися, якби не с...то б мусору не було.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus