USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Депутати міськради вирішили врятувати від демонтажу гаражі у центрі Луцька

1 Вересня 2017 15:00
Скасувати рішення виконкому про демонтаж низки металевих гаражів у дворі будинків на проспекті Волі вирішили депутати Луцькради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 30-ї сесії Луцької міськради 1 вересня.

Депутати розглянули проект рішення про скасування рішення виконкому від 01.06.2016 №310-5 «Про демонтаж тимчасових споруд на проспекті Волі у дворі між будинками 62 та 64».

Депутат Борис Смаль повідомив, що 1 червня виконком ухвалив рішення про демонтаж тимчасових споруд на підставі того, що вони встановлені без правовстановлюючих документів. Мешканці надали дозвіл від 1970 року на встановлення цих тимчасових споруд. Йдучи назустріч тенденції з благоустрою міста, власники гаражів створили гаражний кооператив та погодили межі землекористування.

Зі слів депутата, усі гаражі встановлені в рядок, пофарбовані в один колір та пронумеровані. Власники готові встановити на їхньому місці цегляні гаражі, як у сусідньому гаражному кооперативі, але просять скасувати рішення виконкому. Тому він просив дати можливість людям взяти в оренду цю ділянку та обслуговувати гаражний кооператив.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гараж-базар Показати IP 1 Вересня 2017 15:37
хм.. і на центральному ринку контейнери "встановлені в рядок, пофарбовані в один колір та пронумеровані". Ну колір може не один, але ви тільки скажіть - пофарбують, та й навіть перебудують. Чи таки проблема не в цьому?
123 до гараж-базар Показати IP 1 Вересня 2017 18:01
А на ринку буде стоянка. Все нормально.
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2017 15:53
І хто ж такий має тут свій гараж що відновиться до категорії людей, відносно тих недолюдей яким гаражі позносили? На тих місцях теж можна було все впорядкувати та зробити кооператив.
Иван Показати IP 1 Вересня 2017 15:56
не сравнивайте гаражи во дворах с тем бардаком на центральном рынке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus