USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Після метеориту Челябінськ атакує НЛО. ВІДЕО

20 Червня 2013 08:00
НЛО спостерігали мешканці Челябінська в небі над містом.

Про це пише ТСН.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, городяни помітили неопізнаний об'єкт близько 14 години 18 червня. І це вже не перше явище дивних літаючих об'єктів (не рахуючи метеорита, який вибухнув в небі над Челябінськом), свідками яких стають місцеві жителі.

Челябінський фотограф Володимир Райт на своїй сторінці в соцмережі виклав фотографії «літаючої тарілки», яку йому вдалося зафіксувати на камеру.

«Предмет плоский з округлими краями, розмір як дві машини, сріблястого кольору», - описав він ймовірний корабель прибульців.

«Через провід та пух не міг сфокусуватися. Було багато очевидців, зйомка велася поряд з органним залом», - додав він.

Фотограф припустив, що хтось з очевидців міг зробити знімки кращої якості.

Як повідомляє міський портал «Челябинск Times», об'єкт бачили в небі декілька днів поспіль. Якийсь час він нерухомо висів, потім різко зникав.

Тим часом, 16 червня, челябінці виклали на YouTube відеозапис, на якому був зображений аналогічний сріблястий предмет. Спочатку він рухався вперед, потім завис у небі, а потім зник.

Зазначимо, в ніч на 16 червня мешканці міста могли спостерігати в небі ще одне дивовижне явище - щось схоже на північне сяйво. Щоправда, в цьому феномені нічого надприродного не було.

За словами експертів, воно хоч і рідко зустрічається, але його цілком можна пояснити з точки зору науки. Так звані «сріблясті хмари» утворюються на висоті близько 80-90 кілометрів, а видно їх в ті моменти, коли їх освітлює сонце, що сховалося за обрій лише на кілька градусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучано Показати IP 20 Червня 2013 09:38
Фігня повна. відео робилось з авто - де блік рухається з автомобілем. Як би вони вийшли з авта і продовжили зйомку - тоді було б вірогідно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus