USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пів сотні обшуків у Білій Церкві: поліція викрила три угрупування

27 Липня 2019 14:43
У результаті проведення пів сотні обшуків в Білій Церкві було встановлено, що в місті діяли три злочинні угрупування. Відкрито кримінальні провадження за статтями вимагання та створення злочинної організації.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Київській області, передає ТСН.

«Поліцейські встановили, що на території міста діяли три злочинні угрупування, які займалися тиском на бізнес, шляхом вимагання та побиття людей», – йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 189 (вимагання) та ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України, згідно з якими і проводяться заходи щодо затримання, знешкодженню та ліквідації цих злочинних угруповань.

Окрім того, на місцях проведення обшуків працюють слідчі Київської області, працівники кримінальної поліції та у разі силового супротиву – спецпризначенці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
так таки так Показати IP 27 Липня 2019 15:57
Таке враження ,що 90і - роки продовжуються.
Навуходоносор Показати IP 27 Липня 2019 17:14
90-ые у нас никогда и кончались, они мимикрируют как вирус гриппа! И все время приспосабливаются к новым условиям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus