USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Півсотні луцьких пенсіонерів намагаються повернути гроші за обіцяні 2 роки тому вікна

28 Листопада 2018 12:03
Поки пенсіонери рахують останні гроші на прожиття, недобросовісні люди наживаються на них. Ще два роки тому довірливим людям обіцяли поставити вікна зі знижкою, оплату взяли, а вікон досі так і немає.

Півсотні заяв надійшло до поліції з проханням розібратись і покарати винних, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

27 листопада у Луцькому міськрайонному суді мали слухати справа з приводу даного шахрайства, проте підприємиця, які обвинувачують у шахрайстві, до суду так і не з’явилась.

Восени 2016-го року людям пропонували поміняти вікна за доступною ціною. Та роздавали талони. Потім приходили в домівки, аби зробити заміри вікон і не, відкладаючи справи у довгий ящик, просили завдаток.

«Склали договір, який у мене є на руках. Через деяких час подзвонили, що треба внести другу доплату…. І вже вам точно поставлять це вікно», - розповідає одна із постраждалих Надія Кривульсьа.

Аналогічна ситуація трапилась і з іншими потерпілими.

Що ж до підозрюваної Наталії Яремчук, то до суду вона не з’явилась. Захисник повідомив, що жінка відсутня у зв’язку з хворобою. Та пообіцяв на наступному засіданні, яке відбудеться 24 січня, на підтвердження цьому показати всі довідки.
Зауважимо, суд у цій справі через нібито хворобу обвинуваченої переносять не вперше. Зокрема, судове засідання 24 липня цього року було перенесене також через те, що Наталія Яремчук буцімто була хвора.

Нагадаємо, салон вікон, дверей та балконів не один місяць функціонував за адресою проспект Волі, 66 в Луцьку. Шахраї працювали за схемою: підписували з пенсіонерами договір, брали завдаток, а вікон не ставили. Тоді підприємець Наталія Яремчук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заявляла, що всі спори з клієнтами вирішуватиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus