USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Плану з перейменування вулиць у нас немає, - Луцький міський голова Богдан Шиба

24 Червня 2008 12:15
Питанням перейменування «червоних» вулиць у Луцьку повинні займатися Громадська рада міста і профільна депутатська комісія міськради, - зазначив міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції 24 червня. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За інформацією Богдана Шиби, чітко визначеного плану з перейменування міських вулиць зараз немає.
«Я вважаю, що вулиця Степана Бандери повинна бути в Луцьку. Проте я не знаю, яка саме вулиця буде перейменована. Це вирішуватиме Громадська рада і відповідна депутатська комісія», - зазначив Богдан Шиба. Однак він виступає проти перейменування проспекту  Перемоги на проспект Бандери, як раніше запропонував волинський осередок «Свободи» та оргкомітет з відзначення 100-річчя з дня народження Степана Бандери.
«Я не знаю, чи це наша, чи не наша перемога. Це перемога над тоталітарним режимом Гітлера. День Перемоги для мене є святом», - підкреслив міський голова.
Довідково:12 червня 2008 року у Луцьку створено оргкомітет з з відзначення 100-річчя з дня народження Степана Бандери, до якого увійшли представники партій та громадських організацій правого спрямування. Оргкомітет направив звернення керівникам Луцька та Волині, у котрому зокрема була вимога до Дня Незалежності перейменувати проспект Перемоги на проспект Степана Бандери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus