USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Одещині затримали підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко

20 Червня 2019 09:43
В Одеській області затримано підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Одеській області, чоловіка затримали пізно ввечері 19 червня, пише УНІАН.

«Ним виявився місцевий 22-річний житель, зараз його затримано у порядку ст. 209 КПК України», – сказали у відділі.

За словами волонтерів організації «Кращі люди Одеси», які всі ці дні цілодобово активно займалися пошуком дівчинки, будинок, де проживав підозрюваний, обшукували ще в перші дні пошукової операції, але «тоді чогось не доробили».

Тільки 19 червня, після того, як сусіди вказали, що «цей молодий чоловік і раніше задивлявся на дітей», будинок обшукали втретє.

Спочатку біля паркану знайшли сандалі, що належали Лук’яненко, а потім і тіло дівчинки. Де перебувала дівчинка під час двох попередніх обшуків, поки неясно. Вбивця кинув тіло дитини у вигрібну яму дворового туалету. На даний момент вже точно відомо, що знайдена у вигрібній ямі оголеною дівчинка – це Лук’яненко.

Як повідомив журналістам перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, затриманий, який підозрюється у вбивстві дитини, зізнався правоохоронцям у скоєнні ним злочину.

За словами Аброськіна, цей молодик ніде не працює і не вчиться, усі дні проводить за комп’ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку.

Під час допиту затриманий зізнався, що спочатку душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.

Водночас, мати підозрюваного розповідала, що в день зникнення дитини Микола сходив в душ, грав в комп'ютерні ігри і дивився фільм в навушниках. Жінка також активно долучалася до пошуків зниклої дівчинки і досі не вірить, що її син вбив Дарію.

За словами слідчого, батьки підозрюваного, і справді, найімовірніше, не знали про злочин сина. Вони навіть відмовилися наймати йому адвоката.

Зараз Миколу заарештували, він перебуває у відділенні поліції, яке охороняється десятками правоохоронців. Вони побоюються, що розлючені місцеві люди захочуть влаштувати самосуд над хлопцем.

Раніше він добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні, але провалив її. Мама хлопця пробувала пояснити це тим, що син довгий час був у депресії. Якщо вину Тарасова у вбивстві дівчинки доведуть, йому загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомлялось раніше, 11-річна Даша Лук’яненко зникла вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази, а також авіація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 20 Червня 2019 10:06
У тюрмі він точно своєю смертю не помре
COBA до Анонім Показати IP 20 Червня 2019 11:27
Ви й далі вірите у "справедливих зеків"? Будуть гроші ніхто його чіпати не буде.
бо до Анонім Показати IP 20 Червня 2019 11:58
втопитии його в тій самій вигрібній ямі. а НЕ ГОДУВАТИ ЗА НАШ РАХУНОК В ТЮРМІ
Назар Показати IP 20 Червня 2019 10:38
Співчуття рідним.. Якийсь нелюд, хіба може людина сповна розуму таке вчинити??? Може в нього з психікою проблеми? Це так зараз впливає на молодь інтернет ігри віртуальне життя, зробили ті фейсбуки і люди там трошки сходять з катушок з розуму! На слабку систему це впливає. Нащо ті смартфони і життя в смартфоні не краще щоб зараз люди були ьільше на природі з природою з людьми спілкувались в живу?
Лучанин Показати IP 20 Червня 2019 10:43
Камінь на шию і у вигрібну яму**
Анонім до Лучанин Показати IP 20 Червня 2019 11:13
Це для нього дуже легка смерть,хай з цим живе в тюрмі,це найкраще покарання для такого звіра.
valdis peish Показати IP 20 Червня 2019 11:15
шизікав зара повно навколо - ти визиваєш поліцію а вони руками розводять мол покі не вчинить вбивство вони безсилі - во в нас на вулиці пришиблене проживає дочекаємось біди
Олег Показати IP 20 Червня 2019 12:07
Ще казали в новинах що він ще разом з волонтерам ходив шукав дівчинку, хіба це не хворий????? Це психіка від компа!!!!! Почитайте що зараз пишуть в соцстеях люди
Валя Показати IP 20 Червня 2019 12:09
Зараз такі випадки почастішали від життя такого люди явно роблять вчи нелюдські. Кошмар який така красуня була дівчинка шкода дуже нема слів
Юлия Показати IP 20 Червня 2019 13:23
Мы его в тюрьме еще и кормить будем пожизненно?Сочувствую родственникам,дай Бог сил пережить такое горе,это ужасно
сєрий Показати IP 20 Червня 2019 21:25
самосуд.віддати його родині дівчинки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus