USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Пласт» отримав подяку Луцького міського голові

19 Серпня 2008 11:35
Міський голова Богдан Шиба оголосив подяку колективу Луцької станиці НСОУ «Пласт» за завершення акції «Пам’ять без кордонів». Про це 19 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Загалом планувалося урочисто оголосити подяку під час апаратної наради під аплодисменти працівників мерії. Однак голова луцької станиці Ліна Остапчук чомусь запізнилася на початок оперативки. Зрештою, урочистість перенесли на традиційну щовівторкову прес-конференцію Луцького міського голови, на яку пластуни прийшли цілою делегацією.
Як розповів один із організаторів акції Сергій Годлевський, упродовж кількох років лучани впорядковували православні могилки у місті Холмі. Саме там похований міністр Української Народної Республіки Пилип Пилипчук та чимало інших відомих людей. За словами Ліни Остапчук, пластунам допомагали і польські скаути – харцери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus