USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Плавець з Луцька виборов «золото» на міжнародному турнірі в Австрії

15 Квітня 2019 08:44
Другий день міжнародного турніру з плавання «Мультінейшинс» за участю збірних команд держав Євросоюзу серед юніорів відбувся у неділю, 14 квітня, в Швейцарії та Австрії, пише Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Вихованці КЗ «СДЮСШОР плавання Луцької міської ради» Максим Ткачук та Дана Ахмедова знову показали високий результат, який допоміг збірний України вийти на третє загально-командне місце.

Так Максим Ткачук на дистанції 200 м/брас виборов золоту медаль в основному фіналі та показав другий результат в суперфіналі. На дистанції 200 метрів/комплексне плавання посів шосте місце. Тренери спортсмена – В. Самчук та А. Тихонович.

Дана Ахмедова на дистанції 50 м/брас посіла четверте місце, а на дистанції 100 м/брас – дев’яте місце, тренер плавчині С. Максимюк.

«Ці результати показують високий рівень підготовки наших лідерів та значні успіхи у розвитку плавання в місті Луцьку, а хороше фінансове забезпечення наших плавців стимулює подальший процес результатів», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 15 Квітня 2019 14:41
Без сумніву, на даний час після Селенського В.))), це дві зірки Самчук В, і Ткачук О,, успіхів вам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus