USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

По всій Волині протестантські громади організують різдвяні дійства

22 Грудня 2016 18:30
Всеукраїнське пісенне дійство під назвою «Різдво з усім світом» стане стартом проекту організованого в рамках відзначення 500-річчя Реформації в Україні та подарує особливу атмосферу справжнього свята.

Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет ініціює проведення заходу в масштабах усієї Волинської області. У населених пунктах Волині, де представлені протестантські громади, будуть організовані різдвяні дійства, метою яких є - закликати жителів міст, селищ та сіл до відзначення події Народження Спасителя Ісуса Христа та до спільної молитви за Україну. Ціль заходу - в спільному святкуванні Різдва об`єднати усіх християн навколо біблійних цінностей!, повідомляють організатори заходу.

Подібні флешмоби відбудуться практично у всіх обласних і районних центрах України, та наймасштабніше дійство пройде на Європейській площі столиці, заспівають 2017 хористів з усієї країни.

Зі слів організаторів, участь в акції у Луцьку візьмуть понад 400 учасників хорів, які своїм співом подарують різдвяний настрій усім присутнім, а до слова привітання і молитви запрошені священнослужителі церков Луцька та представники влади.

Організатори закликають усіх лучан та гостей міста приєднатися до спільної хвали Народженому Спасителю. Христос народився, славімо Його!

Захід відбудеться 25 грудня о 15 годині на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus