USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поблизу Берестечка влаштували польовий табір для дітей

11 Липня 2017 14:32
ГО Волинська федерація козацького бойового мистецтва «Спас» за підтримки громадського формування «Варта порядку» організувала справжній польовий табір для дітей у лісі поблизу Берестечка, йдеться на сайті ГФ.

У військово-патріотичному таборі проходили вишкіл 26 вихованців з Волинської та сусідньої Рівненської області. Діти кілька днів виховувалась у кращих козацьких традиціях – наметове містечко, «бойові чергування», стрільба з лука, бойове мистецтво, метання спису, метання ножів і це далеко не весь перелік щоденної роботи учасників табору. Нащадки українських козаків успішно освоїли ази альпіністської підготовки – спеціальне спорядження, бойові вузли, натягання переправи, спеціальні спуски та підйоми – радощам вихованців табору не було меж.

Також вихованці табору відвідали Музей козацької слави у місті Берестечку, де ще більше дізналися про історію рідного краю, про кращі звичаї та традиції українського козацтва.

«Такі вишкільні табори проводяться щороку. Належна увага приділяється фізичній підготовці вихованців, а також військово-патріотичному вихованню молоді. Тут молоде покоління зможе побачити і освоїти те, чого не покажуть в жодному місті», – переконує голова ГО «Волинська федерація козацького бойового мистецтва «Спас» Сергій Гаврилюк.

Радощам та емоціям вихованці не було меж і після завершення вони зовсім не хотіли покидати табір. Організатори обіцяють, що наступного року табір буде працювати у кілька заїздів, щоб охопити якомога більшу кількість молодого покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняка Показати IP 15 Липня 2017 15:22
Не дай Бог малий буде так стріляти з бойової зброї, як його вчать стріляти з воздушки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus