USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу «Криївки Перця» знову лунатимуть повстанські пісні

28 Вересня 2017 13:41
До 75-річчя створення УПА вдруге відбудеться фестиваль повстанської пісні «Криївка Перця».

Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща» запрошує відвідати другий фестиваль повстанської пісні «Криївка Перця», який відбудеться 15 жовтня 2017 р. в с. Холоневичі, що входить до нової майбутньої Цуманської об’єднаної територіальної громади, Волинської області. Фестиваль присвячений 75-річчю створення Української повстанської армії. Вхід безкоштовний.

Цьогорічний фестиваль покликаний вшанувати всіх жертв, які полягли в кривавих подіях Другої світової війни та відзначити річницю створення УПА - армії воїнів, яка сформувалася із добровольців-націоналістів і одні з перших формувань зібралися на Волині. У селах Ківерцівщини діяло декілька десятків підрозділів, в одному з яких воював славнозвісний повстанець Василь Чепелюк на псевдо «Перець».

Також фестиваль має еколого-освітню спрямованість, адже відбувається на території національного парку і організовують його працівники парку «Цуманська пуща».

Програма заходу: реконструкція бою УПА проти німецьких нацистів у відтворенні Військово-історичною групою «Азимут»; виступи народних колективів Ківерцівського району; українська народна кухня; лекції на патріотичні та екологічні тематики; ватра; українська дискотека.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати фестиваль та надихнутися патріотичним українським духом!

Нагадаємо, у 2016 році фестиваль повстанської пісні «Криївка перця» зібрав дві тисячі гостей:





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus