USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцька намагалися вбити таксиста

12 Липня 2017 19:29
У селі Княгининок невідомий встромив ножа в спину таксисту, пише Волинь24.

Чоловіка невідомий пасажир вдарив ножем ще у Княгининку. Втім, він зміг самостійно дістатись до Луцька, де і знепритомнів. Виявилось, що від удару в лопатку ніж зламався. Його уламки довелось діставати хірургам в операційній. Вони ж зупинили кровотечу.

За інформацією видання, 22-річного таксиста уже прооперовали і він перебуває в реанімації Луцької міської клінічної лікарні. Наразі стан чоловіка середньої важкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Опір Показати IP 12 Липня 2017 23:44
"Неначасі короткоствольна нарізна зброя самозахисту для народу" - як мантру повторює шоколадний і компанія! "Тільки наградняк і тільки ізбранним, ато ше таксисти всяку наволоч перестріляють під час самозахисту від озброєного ножами кримінального елєкторату". ТО НАША СУВОРА РЕАЛЬНІСТЬ ЛЮДИ, в країні йде війна а крім того війна йде наволочі супроти народу. Не панікуймо, організовуймося, тренуймося, озброюймося і зачищаймося як можемо та чим можено! Ми не одинокі - разом дамо гидоті відсіч!!! Таксисту швидшого одужання! Гореполітиканам яким плювати на власний народ - "умруть іще незачаті царята..." далі самі знаєте, пощади не діждетеся коли усе почнеться! Як можна допомогти медикаментами чи ще якось потерпілому таксисту, хто знає? Давайте інформацію сюди! Волинські Новини ви найкращі!
Порохобот ;) до Опір Показати IP 13 Липня 2017 10:44
Знав би ти, скільки в Україні вати. І ця вата, діставши зброю, організує великий п*здець. І тоді знову звинуватять злАчинну владу, але вже у тому, що дозволили всім мати зброю
Григорій Іванович до Порохобот ;) Показати IP 13 Липня 2017 11:06
Рабам зброя заборонена..
KESA до Опір Показати IP 13 Липня 2017 19:58
Що саме цікаво в цій історії. З таксиста дістали 22см леза ножа,а злочинця допитали і відпустили,Такі закони в нас. Це ж замах на вбивство. А він піде далі других дітей різати вбивати або взагалі накиває пятами.Це наші політикани писали під себе закони,щоб вчасно втекти з країни. Я не юрист але думаю що вони не мали його відпускати. Що скажете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus