USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцька вітер позривав дахи з будинків

4 Липня 2016 13:39
Негода наробила біди і у селі Рокині, що під Луцьком.

Про це інформує Район.Луцьк.

Сильний вітер порозкривав хати, багатоповерхові будинки і повикорчовував дерева. Для розчищення доріг викликали пожежно-рятувальні підрозділи.

Нагадаємо, буревій пройшов Луцьком та Волинню у неділю, 3 липня. Через шквальні пориви вітру знеструмлені 17 населених пунктів, а у деяких селах пошкоджені дахи будівель.

Як повідомлялося, у селі Підгайці Луцького району пориви вітру під час зливи були такої сили, що повалило дерева. Зокрема на одній із вулиць села тополя впала просто на лінії електропередач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 4 Липня 2016 15:01
Згідно законодавства сплати податок на нерухомість, тоді виникає питання ???? сталось стихійне лихо, що держава зробить щоб допомогти у відновлені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чи тільки вміють множити 2Х2
коля до Я Показати IP 5 Липня 2016 09:06
до чого тут податок? де ви такі твердолобі беретесь?
До Я Показати IP 4 Липня 2016 15:54
А будувався будинок по проекту, з інженерними розрахунками, чи як виходить? Дивлячись на цей сарай відповідь очевидна! А господар його застрахував? Ні? То йому хто винен?
Корінний лучанин Показати IP 4 Липня 2016 18:39
РЕПЛІКА: Поблизу Луцька вітер позривав ПОГАНО збудовані дахи будинків скороспечених забудовників - на даху все реєчки та планочки , аби на голову не капало! На фото все видно, знесло те що не витримувало міцності, це те поверх парової плівки. Хіба так дахи будують? До даху особливі вимоги нині. Він повинен міцним та витримувати пориви вітру! І консоль даху повинна невеликою , щоб вітер не підривав бо згинаючий момент досить значний виходить. Ще не один дах зірве бо будують так аби на голову не капало!
Тетяна Показати IP 10 Липня 2016 15:07
Фото зроблене після того як дирку в даху закрили тентом щоб не капав дощ у будинок!!!!!!! Не можна робити гучні заяви не знавши достовірності фактів.
Волинянка Показати IP 11 Липня 2016 10:31
Так, був дуже сильний вітер. Він зірвав дах з бидинку та відніс аж до сусідів. А будинок новий, пройшло лише 4 роки як збудували його. І якщо не знате ситуації, то не треба сміятися над людською бідою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus