USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вибиті вікна і повалені дерева: наслідки негоди на Волині

14 Квітня 2015 12:45
15 разів рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області вчора, 13 квітня, виїжджали на ліквідацію наслідків негоди.

Зокрема, внаслідок сильного поривчастого вітру у вікнах багатоповерхівок у Луцьку повилітали шибки. Повалені дерева заблокували рух транспорту, а на вулиці Гулака-Артемовського дерево впало на автомобіль. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

На трасі «Ковель-Львів» та «Володимир-Волинський-Ковель» були повалені 3 дерева, що перешкоджали руху транспорту. Рятувальники ДПРЧ-7 міста Володимира-Волинського оперативно розчистили ділянки автошляху та забезпечили рух автотранспорту.

Через падіння дерев був заблокований рух автотранспорту на окремих ділянках автодоріг на вулицях Карпенка-Карого та Ківерцівській в обласному центрі, у селі Забороль Луцького району. Над ліквідацією наслідків негоди тут працювали рятувальники ДПРЧ-1 та ДПРЧ-2 Луцького міськрайвідділу Управління ДСНС області.

Рятувальники Ковельського райвідділу залучались до розчищення від повалених дерев та гілля на ділянках автотраси поблизу Ковеля та на трасі «Ковель-Київ» біля села Волошки.

Працівники підрозділів міста Луцька здійснювали демонтаж аварійних конструкцій, пошкоджених поривами вітру.

Зокрема, працівники ДПРЧ-1 здійснили демонтаж декількох вибитих вікон у 9-поверхівці на вулиці Кравчука та зняли аварійну віконну раму з балкону 5-поверхівки на проспекті Соборності за допомогою колінчатого підйомника.

Рятувальники з частини спеціальної пожежної техніки демонтували зірване підвіконня на Привокзальній площі, а бійці відділення аварійно-рятувальної частини вівільнили з-під поваленого дерева автомобіль на вулиці Гулака-Артемовського.

У Нововолинську бійці ДПРЧ-5 виконували аварійно-рятувальні роботи з ліквідації пошкоджених частин покрівлі на дахах трьох багатоквартирних будинків та прибудованих до них споруд.



ЧИТАТИ ЩЕ: НЕГОДА У НОВОВОЛИНСЬКУ: ВІТЕР ЗІРВАВ ДАХ БУДИНКУ. ФОТО

Фото "БУГ": 13 квітня сильний поривчастий вітер із дощем у Володимир-Волинському районі повикорчовував дерева, поруйнував дахи та пошкодив лінії електропередач

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 14 Квітня 2015 13:27
Біля 23 школи березу вітер зламав , лежить...
Просто мама Показати IP 14 Квітня 2015 14:25
Їхали вчора трасою Луцьк - Любешів, в Маневицькому районі села Яблунька, Граддя - повалені дерева на дорозі, обірвані дроти. Вітер був такий, наче прискорене відео дивились. В небі чорна хмара, з землі пісок здіймався, наче туман, гілки літали, як при смерчі.
постраждалий Показати IP 14 Квітня 2015 15:45
В людей сіно,солому по розносило збирати прийшлося вчора ще й сьогодні трішки по сусідських дворах та по дорозі порозносило за метрів 80-100, криши зірвало в двох сусідів
Ваша Юля до постраждалий Показати IP 14 Квітня 2015 15:52
Треба переходити на сучасні європейськи форми господарювання, тоді не буде ваше сіно літати...
постраждалий до Ваша Юля Показати IP 14 Квітня 2015 19:21
на європейськи форми господарування Ви напевно "розумієте"скільки років треба господарувати по українські (колгоспному) щоб нажити техніку хоча б б/у з європи а наша держава "допамагає"щоб жили по європейські
дада до постраждалий Показати IP 14 Квітня 2015 17:12
а то шо "криши зірвало в двох сусідів ", то на паску треба до церкви ходити, а не горілку хляти
постраждалий до дада Показати IP 14 Квітня 2015 19:27
кожен судить по собі, для когось біда а комусь моч в голову стріляє *ерню всяку писати, да церкву не вплутуй бо Ви напевно вхід не знаєте де
Анонім до постраждалий Показати IP 14 Квітня 2015 19:46
він просто на антибіотиках, от і сам на свято алкоголь не пив, а тому і жаба давить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus