USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Володимира-Волинського «Опель» врізався у трактор

20 Травня 2017 17:33
20-го травня на дорозі із села Верба до міста Володимир-Волинський (в районі військового полігону) трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля та трактора.

Як розповіли правоохоронці на місці пригоди, водій авто «Опель» перевищив швидкість та, намагаючисть виконати маневр обгону, допустив зіткнення із трактором, - пише БУГ.

Водій автівки запевняє, що не зміг обігнати, адже на зустріч виїхав інший автомобіль.

Як повідомили на місці пригоди, тракторист їхав практично узбіччям на малій швидкості.

Водій легкового авто був з явними ознаками алкогольного сп’яніння та їхав разом із пасажирами. Чоловік чинив опір правоохоронцям, після чого був його примусово посадили в службове авто.

Серйозних тілесних ушкоджень ніхто не отримав. Водій трактора отримав незначні травми та жалівся на головний біль та запаморочення.

На місці працює поліція.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus