USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Побило вікна: квартиру волинянки обстріляли

28 Серпня 2023 14:27
Кілька днів тому вночі у Ківерцях на вулиці Шевченка місцева мешканка почула сильний гуркіт. Обійшовши квартиру, вона не помітила нічого дивного. Проте вранці, вже з вулиці, побачила, що її вікна обстріляли з пневматичної зброї та закидали яблуками.

Жінка викликала поліцію. Хто міг таке зробити, навіть не здогадується, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Можливо, хтось щось бачив чи чув. Будь ласка, зверніться, щоб допомогти. Підозрілих людей, які мене оточували б, немає. Конфліктів у мене не було. Живемо дружно. В будинку, крім нас, мешкають переважно пенсіонери.

Цілилися свідомо. Як приїхала поліція, то казали, що діаметр пострілу – три-чотири міліметри. Скло пробило в трьох місцях. Є попалені цятки. Таке враження, що було кілька пострілів, але не всі пробили скло. Хтось цілеспрямовано це робив. Я не знаю, що має бути в голові людини, щоб таке робити», – розповіла потерпіла ківерчанка Катерина Нетепчук.
Нагадаємо, 20 серпня на приватне подвір’я в Ківерцях невідомі кинули «коктейлі Молотова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus