USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Побитий у Черкасах журналіст Комаров помер, не виходячи з коми

20 Червня 2019 08:59
Черкаський журналіст Вадим Комаров, який перебував у комі після побиття 4 травня, помер. Про це повідомив голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко у Facebook.

«Сьогодні вночі помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого жорстоко побили в центрі Черкас 4 травня. З моменту нападу Вадим був без свідомості, перебував в стані коми», – написав він.

Томіленко зазначив, що єдина версія замаху, а тепер уже і вбивства, яку поділяють черкаські журналісти – саме професійна діяльність Вадима Комарова.

«Він був незручним для багатьох місцевих політиків. Ставив незручні питання про корупцію в Черкасах, торкався резонансних тем», – пояснив Томіленко.

Він додав, що НСЖУ продовжує наполягати на проведенні спеціальних парламентських слухань з питань фізичної безпеки журналістів і свободи слова.

«Продовжуємо вимагати реального, а не декларативного, захисту прав українських журналістів! Чергове вбивство журналіста в Україні. Після демонстративно убитого в центрі Києва Павла Шеремета, сумний список поповнюється новим прізвищем», – заявив голова Національної спілки журналістів.


4 травня голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко повідомив про жорстоке побиття відомого місцевого журналіста Вадима Комарова. Після нападу Комаров перебував у реанімації "у надзвичайно важкому стані". Його прооперували, після чого Комаров впав у кому.

За фактом нападу на Комарова поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК (Умисне тяжке тілесне ушкодження), однак згодом перекваліфікувала його на ст.115 КК (Замах на умисне вбивство).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 20 Червня 2019 10:41
Царствие небесное! Убийства журналистов - главный признак нецивилизационности страны.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus