USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Почастішали випадки травмування лучан на вулицях міста

14 Грудня 2016 12:40
Початок зими у Луцьку традиційно відзначився підвищенням травматизму на вулицях міста. Проте рекордну кількість звернень в приймальне відділення міського травмпункту за останні 10 діб зафіксували 8 грудня – 83 людини за добу звернулися за допомогою.

Про це журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив лікар ортопед-травматолог Андрій Ніколаєвич.

Як відчули всі мешканці обласного центру, яким доводилось виходити на вулицю 8 грудня, на вулицях Луцька був «суцільний каток».

За словами лікаря, з початку грудня до міського травмпункту звернулися 524 особи, які травмувалися через слизьку дорогу. (Дітей приймає травмпункт в дитячій обласній лікарні - ред.). Більшість травм - через падіння на землю, чи точніше на твердий лід, який і стає причиною того, що люди підсковзаються.

«Найтиповіша травма – перелом або вивих зап’ястя. Цікаво те, що це найчастіше трапляється у жінок», - каже травматолог.

Щодо 8 грудня, то в цей день у міський травмпункт звернулися 83 людини, з них у 29 діагностували переломи, у чотирьох – забої та рани, у двох – вивихи, ще п’ятьох госпіталізували у відділенні травматології.

Такий травматичний день, зі слів лікаря, як правило, трапляється не частіше як раз на рік. Проте, зима тільки розпочалася.

Станом на 12.00 13 грудня за добу до травмпункту звернулося 15 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
неуч Показати IP 14 Грудня 2016 12:57
Які такі "вивЕхи" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus