USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Податкова міліція на Волині каже гральному бізнесу «стоп»

21 Липня 2009 13:08
На Волині оперативні групи податківців вже тиждень здійснюють перевірки гральних закладів, – розповів під час прес-конференції 21 липня начальник управління податкової міліції Державної податкової адміністрації у Волинській області Костянтин Циркун, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Циркуна, попри ухвалення закону «Про заборону грального бізнесу в Україні», трапляються і порушення. Так, окремі гральні заклади посилюють охорону, заходи конспірації, встановлюють відеоспостереження, впускають лише «постійних клієнтів» тощо.
 
На Волині вже тиждень діють 10 оперативних мобільних груп, які здійснюють перевірку гральних залів навіть у нічний час. За словами пана Циркуна, в середньому до однієї такої групи входить 4 співробітники. Проте за потребою можуть бути додатково приділені ще працівники.
 
За тиждень податківці здійснили приблизно 90 перевірок. Виявлено лише два факти порушень заборони грального бізнесу – один у обласному центрі. Другий – сьогодні о 0.40 в одному з населених пунктів Любомльському районі. При цьому вилучили 7 гральних автоматів і склали документи
 
Пан Циркун переконаний, що у області буде безумовно виконано закон про заборону грального бізнесу. Волинян, яким відомо про факти роботи гральних закладів, податківці просять телефонувати за номером (0332) 777-102
 
Довідково:
 
У 2008 році з 46 суб’єктів господарської діяльності, які займалися азартними іграми на Волині, 45 було з інших регіонів, переважно з Києва, Хмельницької, Вінницької та Львівської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus