USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Подати документи для зміни постачальника газу можна буде в «Дії». Інструкція

1 Липня 2021 15:39
НАК «Нафтогаз України» почав приймати документи в застосунку «Дія» для подачі заявки на зміну постачальника газу. Відзначається, що процедура раніше займала до 3 тижнів, а тепер – до 3 днів.

Про це повідомляє пресслужба сервісу «Дія» в Telegram, передає Obozrevatel.

«Подача заявки відбувається в кілька кліків, а обробка – 10-15 хв», – йдеться в повідомленні.
Щоб оформити заявку, потрібно зайти на сайт gas.ua, перейти до розділу «Стати нашим клієнтом» і подати заявку. Далі потрібно вибрати ID-карту або ідентифікаційний (скан QR-коду), підтвердити передачу цифрового документу і доповнити необхідні поля для зміни постачальника. Останній етап – сформувати файл заявки і підписати зручним способом.

Раніше повідомлялося, що в «Дії» розробники приділяють все більше уваги користувачам старшого покоління. Зокрема, для українських пенсіонерів скоро стане доступна послуга «Пенсія онлайн».

«Ми хочемо, щоб якомога більше українців використовували переваги цифрової держави, цифрові сервіси, і тому приділяємо увагу старшому поколінню. Наприклад, у нас є проєкт «Дія. Цифрова освіта», де ми навчаємо базової цифрової грамотності. Вже зняли 57 освітніх серіалів, залучаємо різних зірок, щоб людям старшого віку було цікаво дивитися. Також проводимо інтернет в села, покращуємо мобільний інтернет. Ми хочемо, щоб можна було отримувати і пенсію онлайн, без прив’язки до місця реєстрації, будемо запускати найближчим часом», – сказав міністр цифровий трансформації Михайло Федоров.

Як ми повідомляли, в Україні через «Дію» можна буде замовити водійське посвідчення. Відповідну функцію підтримав Кабінет Міністрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 1 Липня 2021 21:18
а керівництво держави толкове замовити можна?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus